Klankschaal massage

Wanneer een klankschaal beroerd wordt met een stok geeft de schaal een geluid, maar de schaal geeft ook een trilling. De trilling van een klankschaal is krachtig en verplaatst zich snel door het lichaam. Ons lichaam bestaat voor meer als 80% uit water. Het gevolg is een innerlijke massage.

Zo werkt de klankschaal ook in op de spierlagen in ons lichaam. Met andere woorden: de stress in ons lichaam. Door de trilling, door de vibraties komt de blokkade vrij, de spanning in de spier zal verminderen.

De klankschalen geven hoe dan ook een ontspannende werking en naast de ontspanning een helende werking.

Schoonheidssalon Wishes werkt met de klankschaal voor nog meer ontspanning tijdens een behandeling. Je kan hier zelf voor kiezen en zit niet standaard in een behandeling.

Je kan kiezen voor een klankschaal massage tijdens het inwerken van het masker op het gelaat. Het is een massage die je zeker een keer wil ervaren.

De klanken van de schaal worden boven je lichaam gegeven maar ook op je lichaam door de schaal op het lichaam te plaatsen. De massage eindigt met de zachte klanken van de koshi windgong.

Ontspannen gezichtsbehandeling met klankschaal massage:

Reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen, masker, klankschaalmassage, dag/nachtverzorging  € 45,00

 Complete verwenbehandeling:

Complete gezichtsbehandeling incl. soap reiniging en massage van handen/armen of een klankschaal massage €55,00

 De klankschaal massage tijdens een behandeling duurt ongeveer 10 tot 15 min.

 

U kunt bij mij pinnen, graag zelfs. Bij contante betaling t/m biljetten van 50 euro.

Afspraak annuleren? graag uiterlijk 48 uur van tevoren, anders is schoonheidssalon Wishes genoodzaakt om 50% van de geplande afspraak in rekening te brengen.