Gezichtsbehandelingen & Wellness

Voor haar en hem, afgestemd op uw huidtype

Gezichtsbehandelingen

Compleet

Reiniging, peeling, reinigende massage decolleté/schouders, wenkbrauwen epileren, evt. kleine onzuiverheden verwijderen, masker, massage van gezicht/schouder/nek , serum en dag/nachtverzorging.
€53

Luxe

Extra: hand/arm massage
€56

Seizoen

Complete gezichtsbehandeling  met vele extra’s (zie aanbiedingen)
€60

Super Soft (nieuw, zie aanbiedingen)

Reiniging, peeling, wenkbrauwen epileren, massage kleine kruiden stempeltjes, hyposence masker, massage van nek/schouders/hoofd OF een voetenmassage, penselen gezichtsmassage, hyposence serum, hyposence crème.
€60

Reinigend

Reiniging, peeling, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, AHA masker, dag/nachtverzorging.
€49

€59 met bindweefselmassage of ontspanningsmassage

Anti-Age (DR. Grandel)

Reiniging, wenkbrauwen epileren, enzym peeling, fruitzuren peeling, bindweefsel massage, ampul, anti-age masker, massage decollete/schouders/hoofd, dag en nachtverzorging.
€65

Basis

Complete behandeling zonder massage
€45

Kort

Reiniging, peeling, wenkbrauwen epileren, bovenlip harsen, dag/nachtverzorging.
€38

Bindweefselmassage

Reiniging gezicht, bindweefselmassage, masker, dag/nachtverzorging
€38

Heren (Courtin)

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, masker, dag/nachtverzorging.
€53

Jeugd (t/m 18 jaar) Courtin

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, dagverzorging. (60 min)
€35

Schoonheidssalon Wishes werkt i.v.m. Covid-19 volgens het protocol voor Schoonheidsspecialistes

Wellness

 

Lomi Lomi 45min.

Gezicht en top massage (gezicht, schouders, rug, nek, decolleté, armen, hoofd)
€45

Hotstone 60min.

Massage hete stenen incl. voeten peeling en voetmassage  (alleen mogelijk wanneer de R in de maand zit)
€55

Lava Shell 60min.

Lichaamsmassage met warme schelpen (alleen mogelijk wanneer de R in de maand zit)
€55

(uitleg over bovenstaande massages staan onderaan deze pagina)

Lomi Lomi arrangement 60min.

Reiniging en peeling gezicht, epileren wenkbrauwen, verzorgende crème  & 30 min. Lomi Lomi massage
€62

Lava Shell arrangement 90min.

Reiniging en peeling gezicht, epileren wenkbrauwen, verzorgende crème  & 45 min. Lava Shells massage (alleen mogelijk wanneer de R in de maand zit)
€70

Hotstone arrangement 90 min.

Reiniging en peeling gezicht, epileren wenkbrauwen, verzorgende crème & 45 min. Hotstone massage (alleen mogelijk wanneer de R in de maand zit)
€70

 

 

U kunt bij mij pinnen, graag zelfs. Bij contante betaling t/m biljetten van 50 euro. Afspraak annuleren? graag uiterlijk 48 uur van tevoren, anders is schoonheidssalon Wishes genoodzaakt om 50% van de geplande afspraak in rekening te brengen. Bij niet annuleren, dus “no show” moeten wij helaas het gehele bedrag in rekening brengen.

Harsen*

*geen losse behandelingen meer mogelijk. Er is wel een korte gezichtsbehandeling te boeken.

Bovenlip

€6 (tijdens behandeling)

Bovenlip en kin

€12 (tijdens behandeling)

Hele gezicht

€16 (tijdens behandeling)

 

 

 

Diversen*

*geen losse behandelingen meer mogelijk. Er is wel een korte gezichtsbehandeling te boeken.

Wimper verven

€12 (tijdens behandeling)

Wenkbrauwen verven

€7 (tijdens behandeling)

Wimpers en wenkbrauwen verven

€18 (tijdens behandeling)

Manicure deluxe

Nagels vijlen, nagelriem verzorging, handmassage met handcrème, warme paraffine pakking (aanrader in wintermaanden!)

€25

Manicure en gellak

€22,50

Schoonheidssalon Wishes werkt i.v.m. Covid-19 volgens het protocol voor Schoonheidsspecialistes

U kunt bij mij pinnen, graag zelfs. Bij contante betaling t/m biljetten van 50 euro. Afspraak annuleren? graag uiterlijk 48 uur van tevoren, anders is schoonheidssalon Wishes genoodzaakt om 50% van de geplande afspraak in rekening te brengen. Bij niet annuleren, dus “no show” moeten wij helaas het gehele bedrag in rekening brengen.

Welke massages zijn er?

Lomi Lomi

Lomi Lomi is een zachte, helende Hawaiiaanse massage. Waarin meerdere technieken worden gecombineerd vanuit de Hawaiiaanse filosofie. Deze massage helpt bij het loslaten van spanningen in het lichaam, de geest en de ziel.

Lomi Lomi gezichtsmassage is gericht op pure ontspanning. Deze verwenbehandeling zal extra aandacht schenken aan de gezichtsspieren, om de zuurstofstroom te verbeteren, door gebruik te maken van vloeiende Lomi Lomi massagetechnieken in combinatie met heerlijke warme massage olie. Dit is geen standaard gezichtsbehandeling, maar een perfecte behandeling voor iemand die op zoek is naar een ultieme massage-ervaring voor het gezicht, hoofd, decolleté, rug, schouders, nek en armen.

De massage wordt uitgevoerd met mijn handen en onderarmen. Tijdens deze massage gebruik ik veel massageolie. Houdt er dan ook rekening mee dat je na deze massage je haren moet wassen.

Lava Shell

Een unieke warme massage sensatie!

De Lava Shells zijn voor 100% echte zeeschelpen. De Lava Shell wordt gevuld door een natuurlijke samenspel van elementen, geïnspireerd door de oceaan, voor een warme wellnessmassage en een subliem comfortabel gevoel. De inhoud is biologisch afbreekbaar. Een Lava Shell blijft meer dan een uur warm als hij eenmaal geactiveerd is. Als de schelp wordt gebruikt, zal hij de warmte natuurlijk overbrengen op het lichaam. Speciaal in het eerste half uur, ontwikkeld de schelp de meeste energie. Een massage met Lava Shells zorgt ervoor dat de bloeddoorstroming in gehele lichaam toeneemt. En dat versterkt het zelfhelende vermogen van het lichaam. Tijdens de warme Lava Shell massage worden benen, rug, armen, decolleté, schouders, nek, gezicht/hoofd gemasseerd. U kunt de Lava Shell massage ook combineren met een gezichtsbehandeling.

Hotstone

Een Hotstone massage is, zoals het woord het al zegt, een massage met warme/hete stenen. Tijdens de Hotstone massage werk ik met natuurlijke basaltstenen. De stenen zijn afkomstig uit zee, uit schone gebieden met vulkanen met een hoog energieniveau. De temperatuur van de stenen waarmee de massage wordt uitgevoerd ligt rond de 45 graden. De warmte van de stenen stimuleert de doorbloeding en de organen en helpt het lichaam om sneller afvalstoffen af te voeren. Doordat de afvalstoffen sneller het lichaam verlaten, raakt het lichaam meer in balans. De druk van de stenen zorgt ervoor dat u sneller in een diepere ontspanning raakt.

Hotstone massage is NIET geschikt voor personen met:

  • Ontstekingen
  • open wonden
  • koorts
  • kanker
  • trombose
  • psoriasis
  • spataderen
  • diabetes
  • besmettelijke huidaandoeningen
  • zwangerschap (eerste 3 maanden)

Klankschaal

Wanneer een klankschaal beroerd wordt met een stok geeft de schaal een geluid, maar de schaal geeft ook een trilling. De trilling van een klankschaal is krachtig en verplaatst zich snel door het lichaam. Ons lichaam bestaat voor meer als 80% uit water. Het gevolg is een innerlijke massage.

Zo werkt de klankschaal ook in op de spierlagen in ons lichaam. Met andere woorden: de stress in ons lichaam. Door de trilling, door de vibraties komt de blokkade vrij, de spanning in de spier zal verminderen.

De klankschalen geven hoe dan ook een ontspannende werking en naast de ontspanning een helende werking.

Schoonheidssalon Wishes werkt met de klankschaal voor nog meer ontspanning tijdens een behandeling. Je kan hier zelf voor kiezen en zit niet standaard in een behandeling.

Je kan kiezen voor een klankschaal massage tijdens het inwerken van het masker op het gelaat. Het is een massage die je zeker een keer wil ervaren.

De klanken van de schaal worden boven je lichaam gegeven maar ook op je lichaam door de schaal op het lichaam te plaatsen. De massage eindigt met de zachte klanken van de koshi windgong.