Henriëtte Faroche

De kracht van de natuur

Henriëtte Faroche is een professioneel Nederlands huidverzorgingsmerk, geïnspireerd door de natuur en wetenschap. De drijvende kracht achter Henriëtte Faroche is de oeroude wetenschap van zuivere producten in combinatie met de  meest moderne inzichten in de huidverzorging. Onze kennis wordt ondersteund door de wetenschap van het kweken en verwerken van planten en bloemen tot krachtige actieve formuleringen.

De uitgebreide huidverzorgingslijn biedt producten aan voor ieder huidtype en heeft daarnaast veel speciale verzorgingsproducten uit de Intense serie die naast iedere productserie gebruikt kunnen worden.

De behandelingen van Henriëtte Faroche kunnen geheel afgestemd worden op uw huidtype. Belangrijk is dat de huid stap voor stap in een perfecte conditie word gebracht. Dit kunt u eenvoudig doen door het behandelplan van Henriëtte Faroche te volgen bij uw Henriëtte Faroche Beautician.

Henriëtte Faroche beschikt over een diversiteit aan behandelingen die naar de behoefte van de huid kan worden afgestemd. Daardoor heeft uw schoonheidsspecialist een onbeperkte keuze aan behandelingen.

Voor het beste resultaat adviseren wij je de bijbehorende producten voor thuisgebruik.  Daardoor behaal je een nog beter en langduriger resultaat van de behandelingen.

Henriëtte Faroche